keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Aku Ankka-kakku




Laitetaanpas vihdoin kakkukuvia! 😊
Kummipoika toivoi Aku Ankkaa aiheeksi ja siinäpä sitten olikin pähkäilemistä! En ole koskaan kokenut olevani kovin hyvä piirtämään tai maalaamaan, ja kakuista on tullut helposti kivannäköisiä sokerimassakoristeiden kanssa, niitä kun on helppo tehdä painettavilla muoteilla tai silikonimuoteilla. Tähän aiheeseen sopivia vain en löytänyt mistään, yritin etsiä kaupoista myös valmiita koristeita tai kakkukuvia, mutta taitaa olla muidenkin mieleinen tämä Aku, kun kaikki olivat loppu! Joten ei auttanut kuin yrittää itse!
Piirsin netistä löytyneen kuvan ensin leivinpaperille ja siitä ääriviivat elintarviketussilla sokerimassapäällysteiseen kakkuun. Loputkin viivat vapaalla (ja jännityksestä tärisevällä) kädellä, jonka jälkeen maalasin pastaväreillä nuo väritetyt kohdat. Olin lopputulokseen todella tyytyväinen, ja mikä tärkeintä niin oli myös päivänsankari!😊
Kakun täytteenä oli vadelmamarmeladia ja kuningatarrahka-kermavaahtoseosta. Kuorrutukseen käytetyn kermavaahdon värjäsin myös pastaväreillä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti