torstai 7. heinäkuuta 2016

pretty.fi

Tämä ei ole maksettu mainos!!😁

Löysin keväällä ihan sattumalta netissä surffatessani pretty.fi-verkkokaupan. Ja nyt on pakko kehua kyseistä liikettä! Olen supertyytyväinen asiakas!! 👍👍👍

Pretty.fi:stä löytää laidasta laitaan meikkejä, ei heillä tietenkään kaikkia tuotemerkkejä ole, mutta kun täällä maalla kaupoista löytää vain tavallisimpia tuotesarjoja, niin on ollut ihana etsiä uusia kiinnostavia tuotteita kotona sohvalla istuskellessa. Suosituimpia merkkejä kohdallani ovat olleet Sleek, Nyx, Wet n Wild ja Elf, joita ei muutenkaan kaupoissa liiemmälti näy.

Tuotteet ovat aina olleet todella hyvin pakattuja ja varsinkin postin pakettiautomaattiin tilatessa ovat tulleet jopa seuraavana päivänä tilauksesta. Kirjeenä kotiin 2-4 päivässä.

Asiakaspalvelu saa exstrapisteet, olen hyvin kriittinen kuluttaja ja mielestäni asiakaspalvelu on todella suuri ja tärkeä osa yhtiön imagoa ja toimivuutta. Huono asiakaspalvelu ja äänestän hyvin nopeasti jaloillani, vaikka tuotteet muuten olisivat kohdillaan. Pretty.fi:ssä asiakaspalvelu on ollut ehdottomasti parhainta, mihin olen eri verkkokauppojen yhteydessä joutunut tekemisiin syystä tai toisesta (ja huomautettakoon, että ko verkkokaupan asiakaspalveluun en ole ottanut yhteyttä missään negatiivisessa mielessä, vaan ihan muissa asioissa).

Menenpä taas tästä ostoksille, kesäalessa näytti olevan ainakin Sleek ja Wet n Wild. 😉


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti